ΕΚΤΑΚΤΟ | ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ στο νοσοκομείο ΓΝΩΣΤΟΣ λα'ι'κός τραγουδιστής !!

8:35 μ.μ. Leave a Comment
ΕΚΤΑΚΤΟ | ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ στο νοσοκομείο ΓΝΩΣΤΟΣ λα'ι'κός τραγουδιστής !!

Με έντονα συμπτώματα και ενοχλήσεις στην καρδιά του, που διήρκησαν όλη τη μέρα, τα οποία και τον φόβισαν, τον ώθησαν να επικοινωνήσει με το προσωπικό γιατρό του.

Το ότι έχει ιστορικό και «παρελθόν» με την καρδιά του και στα 39 του χρόνια, είχε νοσηλευτεί ξανά με βουλωμένες αρτηρίες, πανικόβαλλαν τον γνωστό λα'ι'κό τραγουδιστή, που σήμερα το πρωί μπήκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες εξετάσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός επιβεβαίωσε την ανησυχία του τραγουδιστή, είδε κάποιες βουλωμένες αρτηρίες και αύριο έκρινε αναγκαία την εισαγωγή του στο νοσοκομείο για να κάνουν τον εξονυχιστικό έλεγχο του προβλήματος, τις απαραίτητες εξετάσεις, για να προχωρήσουν στην επέμβαση που μπορεί να χρειαστεί.

Πριν από λίγη ώρα ο Ματθαίος Γιαννούλης έγραψε στην σελίδα του στο Facebook:

«Λίγο πάλι θα μας ταλαιπωρήσει η καρδιά από ότι φαίνεται. Ίσως γιατί τίποτα δεν έκανα μέχρι τώρα στην ζωή μου με το μυαλό μου αλλά πάντα άκουγα και εκτελούσα πιστά τις εντολές αυτής. Εύχομαι και ελπίζω να είναι όλα περαστικά όμως. Σάμπως ήρθαμε εδώ για να μείνουμε αιώνια; Καλό απόγευμα σε όλους σας»...

loading...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου